Praktijk

Welkom!
Je bent van harte welkom voor een kosteloos, vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we elkaar beter leren kennen en waarin jij bepaalt of er een klik is en mijn werkwijze en benadering bij je past. Dit gesprek zal ongeveer 30 minuten duren.

Wanneer je besluit van mijn diensten gebruik te maken volgt een intakegesprek van 1,5 tot 2 uur, waarin we je wensen en doelen inventariseren. Aan de hand van dit gesprek en een eerder ingevuld intakeformulier schrijf ik jouw behandelplan. Omdat ieder behandeltraject maatwerk is kijk ik per consult welke werkvorm we inzetten, steeds het einddoel voor ogen houdend.

Het aantal consulten en de frequentie hangt af van je wensen, de aard van je vraag en je mogelijkheden. Een consult duurt 1 uur en ga je met me wandelen, dan moet je rekenen op 1,5 uur.

Waar het consult plaatsvindt is afhankelijk van jouw wensen. Dat kan buiten of binnen in de praktijk zijn, maar ook een combinatie is mogelijk.

Zo werk ik
Ik werk vanuit de holistische visie “alles is met elkaar verbonden” en geloof in het zelf herstellend vermogen van de mens.

Als coach, therapeut en ervaringsdeskundige bied ik je een luisterend oor, begeleid ik je op een professionele manier tijdens jouw groeiprocessen, ben ik soms confronterend maar altijd eerlijk en oprecht. Ik bied geen kant-en-klare oplossingen, maar moedig je aan om zelf oplossingen te zoeken. In mijn praktijk is alles te bespreken, geen onderwerp is taboe en uiteraard worden al je gegevens en informatie vertrouwelijk behandeld.

Om het proces in beweging te houden krijg je regelmatig opdrachten mee naar huis. De inzichten die je gekregen hebt tijdens het consult kun je meteen toepassen in je dagelijks leven.

adoptie

Mijn missie
Mijn missie is jou weer te laten thuiskomen in jezelf en de balans te herstellen, waardoor je weer volop kunt genieten van het leven en volledig jezelf kunt zijn.

Je bent van harte welkom!

Holisme

Holisme

Lees meer

HEEL principe

HEEL principe

Lees meer

Werkvormen

Werkvormen

Lees meer