Deze mensen gingen je voor en delen hun ervaringen...

Deze mensen gingen je voor en delen hun ervaringen.

Peter

"Dorien is als therapeute in de wieg gelegd"

"Dorien is als therapeute in de wieg gelegd. Met haar warme openheid, volledige aandacht, en vakkundige aanpak heeft ze me geholpen om van een heel moeilijk probleem verlost te worden. Van harte aanbevolen!"

Geadopteerd uit Sri Lanka / "Als het even iets minder met me gaat, weet ik dat ik altijd weer terug kan naar Praktijk Rootz"

"Dorien heeft me geholpen hoe ik het stukje wat ik nog niet van mezelf kende te vinden. Het feit dat ik wist en weet dat er iemand is die mij zo goed begrijpt in dit alles, geeft me heel erg veel rust. En als het even iets minder met me gaat, weet ik dat ik altijd weer terug kan naar Praktijk Rootz. Alleen maar lof vanuit mijn kant!!"

Robbert

"Ik durf weer te koersen op eigen vertrouwen en intuïtie"

"Ik durf weer te koersen op eigen vertrouwen en intuïtie dankzij Dorien. Haar manier van werken zorgt voor de juiste triggers om zelf actief aan de slag te gaan. Ze reikt de handvaten aan op een rustige, professionele en empathische werkwijze!"

Jordy

"Na het begeleidingstraject, heb ik mezelf weer teruggevonden".

"Het moment van mijn hulpvraag had ik zelf nog niet eens door. Een vriendin van mij heeft me praktijk Rootz aanbevolen en de contact gegevens gegeven. Ik heb gelijk contact opgenomen, want diep van binnen wist ik "De jarenlange kwelling en buikpijn moeten weg!". Ik heb voor Praktijk Rootz gekozen, omdat Dorien een zeer open en niet sturende houding heeft. Je kunt er jezelf zijn en wordt ook goed geholpen. Zonder mening! Dat vind ik heel belangrijk. De begeleiding was uitstekend. Zo werd er iedere week geëvalueerd, werden de sessies inhoudelijk goed ingevuld en werd er naar mij geluisterd. Na het begeleidingstraject, heb ik mezelf weer teruggevonden. Ik kan mezelf weer zijn en voel me een stuk beter in mijn vel! Bedankt Dorien.

Karin

"Ik heb rust terug gevonden in mijzelf en weet en voel weer wat mijn kwaliteiten zijn"

"Ik heb me bij Dorien erg op m'n gemak gevoeld, al meteen bij de eerste ontmoeting. Dat gaf mij hoop. De prachtige omgeving waar de sessies plaatsvonden, zowel thuis als in het bos zorgden voor veel inzichten. Ik vond de huiswerkopdrachten zeer passend bij de fase van het proces waar ik in zat. Soms confronterend, maar het hielp me steeds een stapje verder. En altijd had ik het gevoel dat ik werd gesteund. Ik heb rust terug gevonden in mijzelf en weet en voel weer wat mijn kwaliteiten zijn. Heel veel dank Dorien!"

Joost

"Bij Dorien voel je je vanaf het begin op je gemak, gehoord en serieus genomen"

"Bij Dorien voel je je vanaf het begin op je gemak, gehoord en serieus genomen. Bespreekt alles duidelijk met je en komt zo samen tot een plan van aanpak. Zou haar zeker aanraden mocht je hulp nodig hebben."

Anoniem

"Ik bewandel mijn pad weer en de rust die mij dat geeft is ongekend"

"Dorien is een warme en betrokken vrouw. Ze straalt rust en vertrouwen uit. Ik bewandel mijn pad weer en de rust die mij dat geeft is ongekend"

Susanne

"Ik kan het in één woord omschrijven: waardevol!"

"In een hele zware periode per toeval Dorien ontmoet, maar dat moest gewoon zo zijn. Ik ben heel blij dat ik deze sessies gepland heb met haar. Bedankt voor de geweldige ondersteuning. Ik ga jou heel erg missen. Het is het zo waard om aan jezelf te werken en ik heb me hier veilig gevoeld. Het is ook zo een prettige praktijk om te komen. Ik kan het in één woord omschrijven: waardevol!! Dank je, Dorien!

Loek Knippels

Loek Knippels

Directeur Loek Knippels Academie

"Dorien is open, hartelijk en geeft je het gevoel dat je bij haar "thuis komt". Dat opent meteen de harten van anderen. Omdat Dorien niks ophoudt en vooral laat voelen dat ze compassie heeft met haar medemensen, durven haar cliënten meteen met de deur in huis te vallen. Een kundig en gepassioneerde therapeute, theoretisch en praktisch goed onderlegd. Destijds heeft ze de Loek Knippels Academie cum laude afgesloten! Een unicum wanneer je bedenkt dat deze waardering slechts 5 keer gegeven is in 30 jaar!"

Eefje

"Dankzij Dorien sta ik weer stevig in mijn schoenen en bewandel mijn eigen pad"

"Dorien heeft mij heel goed geholpen met de zoektocht om mezelf weer terug te vinden. Ze wist goed de vinger op mijn problemen te leggen. Ze is een prettig, vriendelijk en warm persoon waar je je meteen goed bij voelt. Dankzij Dorien sta ik weer stevig in mijn schoenen en bewandel mijn eigen pad en daar heb ik en de mensen om mij heen profijt van."

Manja

Geadopteerd uit Zuid-Korea / "Dorien is erg betrokken, professioneel en vriendelijk!"

"Ik heb hele prettige sessies met Dorien gehad. Sommige oefeningen vond ik apart om te doen, maar er kwam meestal toch iets interessants uit. Ik heb geleerd om anders tegen dingen en mezelf aan te kijken en anders (beter) te reageren. Het is nog een leerweg, maar Dorien heeft me in de goede richting gewezen. Dorien is erg betrokken, professioneel en vriendelijk!"

Sjack

"Dorien straalt rust en vertrouwen uit en het is gemakkelijk om je verhaal met haar te delen"

"Dorien straalt rust en vertrouwen uit en het is gemakkelijk om je verhaal met haar te delen. Stel je open voor haar werkwijze en je gaat nieuwe inzichten en handvaten krijgen die je helpen om je “vraagstuk” anders te gaan zien en een plek te geven."

Benieuwd hoe ik jou kan helpen?

Vul het formulier in en ik neem snel contact met je op.