anniversary-1867767_1920

Susan

"Loop je tegen bepaalde problemen aan met betrekking tot adoptie, acceptatie, je zelf "kwijt" zijn of houden van jezelf, dan ben je bij Praktijk Rootz op het juiste adres"

"Loop je tegen bepaalde problemen aan met betrekking tot adoptie, acceptatie, je zelf "kwijt" zijn of houden van jezelf, dan ben je bij Praktijk Rootz op het juiste adres. Een fijne praktijkruimte en een super lieve therapeute die je met begrip, rust, ervaring en warmte goed helpt.
Praktijk Rootz, Dorien van de Wauw: bedankt voor je lieve begeleiding en goede steun. Je hebt me enorm goed geholpen en ja, ik heb het zelf gedaan maar met jouw hulp. Waar ik jaren lang last van had heb jij binnen 6 maanden weten op te lossen. Nogmaals bedankt. Susan x"
spring-awakening-1197602_960_720

Karin

"Ik heb rust terug gevonden in mijzelf en weet en voel weer wat mijn kwaliteiten zijn."

"Ik heb me bij Dorien erg op m'n gemak gevoeld, al meteen bij de eerste ontmoeting. Dat gaf mij hoop. De prachtige omgeving waar de sessies plaatsvonden, zowel thuis als in het bos zorgden voor veel inzichten. Ik vond de huiswerkopdrachten zeer passend bij de fase van het proces waar ik in zat. Soms confronterend, maar het hielp me steeds een stapje verder. En altijd had ik het gevoel dat ik werd gesteund. Ik heb rust terug gevonden in mijzelf en weet en voel weer wat mijn kwaliteiten zijn. Heel veel dank Dorien!"
drop-of-water-571956

Joost

"Bij Dorien voel je je vanaf het begin op je gemak, gehoord en serieus genomen."

"Bij Dorien voel je je vanaf het begin op je gemak, gehoord en serieus genomen. Bespreekt alles duidelijk met je en komt zo samen tot een plan van aanpak. Zou haar zeker aanraden mocht je hulp nodig hebben."
drop-of-water-862316_1920

Anoniem

"Ik bewandel mijn pad weer en de rust die mij dat geeft is ongekend"

"Dorien is een warme en betrokken vrouw. Ze straalt rust en vertrouwen uit. Ik bewandel mijn pad weer en de rust die mij dat geeft is ongekend"
wild-flowers-571940_1920

Susanne

"In een hele zware periode per toeval Dorien ontmoet, maar dat moest gewoon zo zijn"

"In een hele zware periode per toeval Dorien ontmoet, maar dat moest gewoon zo zijn. Ik ben heel blij dat ik deze sessies gepland heb met haar. Bedankt voor de geweldige ondersteuning. Ik ga jou heel erg missen. Het is het zo waard om aan jezelf te werken en ik heb me hier veilig gevoeld. Het is ook zo een prettige praktijk om te komen. Ik kan het in één woord omschrijven: waardevol!! Dank je, Dorien!
red-plum-2161327_1920

Manja

"Ik heb geleerd om anders tegen dingen en mezelf aan te kijken en anders (beter) te reageren."

"Ik heb hele prettige sessies met Dorien gehad. Sommige oefeningen vond ik apart om te doen, maar er kwam meestal toch iets interessants uit. Ik heb geleerd om anders tegen dingen en mezelf aan te kijken en anders (beter) te reageren. Het is nog een leerweg, maar Dorien heeft me in de goede richting gewezen. Dorien is erg betrokken, professioneel en vriendelijk!"
almond-blossom-5378_1920

"Dorien heeft me geholpen hoe ik het stukje wat ik nog niet van mezelf kende te vinden"

"Dorien heeft me geholpen hoe ik het stukje wat ik nog niet van mezelf kende te vinden. Het feit dat ik wist en weet dat er iemand is die mij zo goed begrijpt in dit alles, geeft me heel erg veel rust. En als het even iets minder met me gaat, weet ik dat ik altijd weer terug kan naar Praktijk Rootz. Alleen maar lof vanuit mijn kant!!"
heart-700141_1920

Eefje

"Dankzij Dorien sta ik weer stevig in mijn schoenen en bewandel mijn eigen pad."

"Dorien heeft mij heel goed geholpen met de zoektocht om mezelf weer terug te vinden. Ze wist goed de vinger op mijn problemen te leggen. Ze is een prettig, vriendelijk en warm persoon waar je je meteen goed bij voelt. Dankzij Dorien sta ik weer stevig in mijn schoenen en bewandel mijn eigen pad en daar heb ik en de mensen om mij heen profijt van. "
water drops on green

Sjack

"Dorien straalt rust en vertrouwen uit en het is gemakkelijk om je verhaal met haar te delen."

"Stel je open voor haar werkwijze en je gaat nieuwe inzichten en handvaten krijgen die je helpen om je “vraagstuk” anders te gaan zien en een plek te geven."
pink-lotus-beautiful-waterlily-with-sunlight-and-flare_1428-303

Maaike

"Passie, gedrevenheid, kundig en ervaringsdeskundig als het om het vraagstuk adoptie gaat."

Rootz1

Gerry

"Ik heb de sessies als zeer zinvol ervaren."

"Er wordt op een prettige wijze gecommuniceerd en met heel veel aandacht wordt er geprobeerd om je te helpen."
grass2

Robert

"Vanaf 2014 ben ik in behandeling geweest bij Dorien. De therapie had een enorm effect op mij. Ik had nooit durven dromen dat er nog zo veel diepere emotionele knelpunten zouden zitten."

"Het mooie aan de therapie is dat er niet alleen gekeken wordt naar een probleemstelling die je op het moment meemaakt, maar dat er stapsgewijs d.m.v. verschillende technieken die Dorien inzet, ik geconfronteerd werd met veel diepere obstakels en meegekregen programma's die ik nooit gelinkt had aan de problemen die ik tijdens mijn leven tegen kwam.
Tijdens deze sessies werd ik goed begeleid en in de gaten gehouden. Dorien zorgde er ook altijd voor dat de therapie in een veilige, prettige omgeving plaatsvond. En ondanks dat we de pijnpunten en emotionele knelpunten soms opzochten was er ten alle tijden de vrijheid om op de rem te trappen als het te veel werd.
Dorien begeleidde ten alle tijden de sessies met alle rust en stap voor stap. Ook was het fijn dat als enkele sessies erg zwaar waren, er rekening mee gehouden werd en dat er ook ruimte en de tijd genomen werd om een stukje balans terug te vinden, zodat ik emoties en ervaringen stukje bij beetje kon plaatsen en verwerken.
Ook was er altijd een gevoel van veiligheid, respect en begrip tijdens de sessies. Alles werd netjes besproken en er werd de tijd genomen om uit te leggen welke weg we zouden inslaan.
Voor mij waren deze sessies heel erg waardevol. Ik ging vaker weg met het gevoel dat er ook daadwerkelijk op geestelijk en emotioneel niveau iets gebeurd was. Soms was ik na de therapie enkele dagen moe. Maar ik zie ook in dat therapie hard werken is aan de innerlijke kant. Dorien heeft me duidelijk gemaakt dat er al veel programma's geschreven waren die invloed hebben op mijn leven toen ik nog een baby/kind was. Hierdoor ben ik bepaald gedrag van mezelf beter gaan begrijpen.
Ik heb Dorien leren kennen als een zeer integere, rustige, respectvolle therapeut, die samen met haar cliënt kijkt wat het beste is en ook weet waar haar eigen grenzen liggen in het hulp verlenen. Ze betrekt de cliënt ook in het plan van aanpak. dat wekte voor mij ook heel veel vertrouwen."