Ervaringen

spring-awakening-1197602_960_720

Karin

"Ik heb rust terug gevonden in mijzelf en weet en voel weer wat mijn kwaliteiten zijn."

"Ik heb me bij Dorien erg op m'n gemak gevoeld, al meteen bij de eerste ontmoeting. Dat gaf mij hoop. De prachtige omgeving waar de sessies plaatsvonden, zowel thuis als in het bos zorgden voor veel inzichten. Ik vond de huiswerkopdrachten zeer passend bij de fase van het proces waar ik in zat. Soms confronterend, maar het hielp me steeds een stapje verder. En altijd had ik het gevoel dat ik werd gesteund. Ik heb rust terug gevonden in mijzelf en weet en voel weer wat mijn kwaliteiten zijn. Heel veel dank Dorien!"

heart-700141_1920

Eefje

"Dankzij Dorien sta ik weer stevig in mijn schoenen en bewandel mijn eigen pad."

"Dorien heeft mij heel goed geholpen met de zoektocht om mezelf weer terug te vinden. Ze wist goed de vinger op mijn problemen te leggen. Ze is een prettig, vriendelijk en warm persoon waar je je meteen goed bij voelt. Dankzij Dorien sta ik weer stevig in mijn schoenen en bewandel mijn eigen pad en daar heb ik en de mensen om mij heen profijt van. "

anniversary-1867767_1920

Marie-joze

"De kennismaking, de informatie over de therapie en Dorien voelde meteen goed en vertrouwd."

"Ik kwam met een burn out thuis te zitten. Via een bekende die mij dit adres gaf heb ik vrij snel een afspraak kunnen maken met Dorien. Er volgde eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek. De kennismaking en informatie over de therapie en Dorien voelde meteen goed en vertrouwd. Ben blij dat ik hier mee aan de slag ben gegaan. Na enkele afspraken heb ik het af kunnen ronden. Het voelde heel goed".

water drops on green

Sjack

"Dorien straalt rust en vertrouwen uit en het is gemakkelijk om je verhaal met haar te delen."

"Stel je open voor haar werkwijze en je gaat nieuwe inzichten en handvaten krijgen die je helpen om je “vraagstuk” anders te gaan zien en een plek te geven."

pink-lotus-beautiful-waterlily-with-sunlight-and-flare_1428-303

Maaike

"Passie, gedrevenheid, kundig en ervaringsdeskundig als het om het vraagstuk adoptie gaat."

Rootz1

Gerry

"Ik heb de sessies als zeer zinvol ervaren."

"Er wordt op een prettige wijze gecommuniceerd en met heel veel aandacht wordt er geprobeerd om je te helpen."

grass2

Robert

"Vanaf 2014 ben ik in behandeling geweest bij Dorien. De therapie had een enorm effect op mij. Ik had nooit durven dromen dat er nog zo veel diepere emotionele knelpunten zouden zitten."

"Het mooie aan de therapie is dat er niet alleen gekeken wordt naar een probleemstelling die je op het moment meemaakt, maar dat er stapsgewijs d.m.v. verschillende technieken die Dorien inzet, ik geconfronteerd werd met veel diepere obstakels en meegekregen programma's die ik nooit gelinkt had aan de problemen die ik tijdens mijn leven tegen kwam.
Tijdens deze sessies werd ik goed begeleid en in de gaten gehouden. Dorien zorgde er ook altijd voor dat de therapie in een veilige, prettige omgeving plaatsvond. En ondanks dat we de pijnpunten en emotionele knelpunten soms opzochten was er ten alle tijden de vrijheid om op de rem te trappen als het te veel werd.
Dorien begeleidde ten alle tijden de sessies met alle rust en stap voor stap. Ook was het fijn dat als enkele sessies erg zwaar waren, er rekening mee gehouden werd en dat er ook ruimte en de tijd genomen werd om een stukje balans terug te vinden, zodat ik emoties en ervaringen stukje bij beetje kon plaatsen en verwerken.
Ook was er altijd een gevoel van veiligheid, respect en begrip tijdens de sessies. Alles werd netjes besproken en er werd de tijd genomen om uit te leggen welke weg we zouden inslaan.
Voor mij waren deze sessies heel erg waardevol. Ik ging vaker weg met het gevoel dat er ook daadwerkelijk op geestelijk en emotioneel niveau iets gebeurd was. Soms was ik na de therapie enkele dagen moe. Maar ik zie ook in dat therapie hard werken is aan de innerlijke kant. Dorien heeft me duidelijk gemaakt dat er al veel programma's geschreven waren die invloed hebben op mijn leven toen ik nog een baby/kind was. Hierdoor ben ik bepaald gedrag van mezelf beter gaan begrijpen.
Ik heb Dorien leren kennen als een zeer integere, rustige, respectvolle therapeut, die samen met haar cliënt kijkt wat het beste is en ook weet waar haar eigen grenzen liggen in het hulp verlenen. Ze betrekt de cliënt ook in het plan van aanpak. dat wekte voor mij ook heel veel vertrouwen."

butterfly1

Ellen

"Doordat ik de drukte en onrust in mijn lijf en hoofd graag rust wou geven, ben ik met deze hulpvraag bij Dorien terecht gekomen."

"Bij haar kon ik mijn hele verhaal kwijt. Ze kon me met de goede vraagstellingen laten nadenken, waardoor ik bij de kern van mijn gevoel kon komen. Niets opgedrongen maar echt vanuit mijn eigen gevoel heb ik verschillende sessies gevolgd. Iedere sessie was ook anders, een andere manier om me te laten nadenken hoe ik echt dacht over verschillende situaties. Ik heb hierdoor rust gekregen in de dingen die ik dagelijks tegen kom, maar ook wat me in het verleden is overkomen die ik nog geen plek had gegeven of die me juist nog dagelijks onbewust beïnvloedde. Vooral dat laatste heeft me enorm geholpen. Dorien is een zacht en prettige persoon waarbij je je snel op je gemak voelt. Ze neemt de tijd voor je en stemt de sessies af die bij je passen."