RootzTalk

RootzTalk

Ontmoetingsavond voor volwassen geadopteerden

Nieuwe datum volgt snel!

Ben jij geadopteerd?  Dan ben je van harte welkom in mijn praktijk voor een fijne ontmoetingsavond met andere geadopteerden.

In een ongedwongen sfeer kun je kennismaken met lotgenoten, ervaringen uitwisselen, vragen stellen en inspiratie opdoen…

Onder het genot van een hapje en drankje!

Wat kun je verwachten?

Een fijne, veilige ontmoetingsplek waar volwassen geadopteerden uit diverse landen bijeenkomen om met elkaar in gesprek te gaan over datgene wat hen verbindt: adoptie. Samen zijn met lotgenoten zorgt voor verbinding, rust en herkenning. De ander snapt vaak meteen waar jij het over hebt. Daarnaast kun jij jouw ervaringen delen en leren van de manier waarop anderen met hun adoptieverleden zijn omgegaan.

Deelname aan deze inspirerende avond is gratis!

Praktische informatie

  • Aanvang: 19.30 uur
  • Einde: rond 22.00 uur
  • Locatie: Praktijk Rootz, Zoomweg 55, 6006 TW  Weert
  • Er is voldoende parkeergelegenheid
  • De avond wordt begeleid door Dorien van de Wouw en Yaomi de Lange

Iedere RootzTalk avond wordt anders ingevuld maar heeft steeds als doel om geadopteerden in contact te brengen met elkaar op een laagdrempelige manier.

Fuwan

Geadopteerd uit China / Ik voelde me gehoord en gezien!

"Vanaf het eerste moment van de ontmoeting met de andere geadopteerden was er een vertrouwde en fijne klik. Hierdoor durfde ik me open te stellen. De begeleiding was fijn en er waren duidelijke regels: iedereen moet zich veilig voelen, adoptie is voor velen misschien nog een gevoelig onderwerp. Ik vond het zo bijzonder dat ik met anderen over adoptie kon praten zonder uit te leggen hoe ik me voelde. Iedereen kende het gevoel, een gevoel dat niet in woorden uit te drukken is. Het was een fijne ervaring. Ik voelde me gehoord en gezien, iets wat ik niet snel ervaar als ik praat met niet-geadopteerden. Het was een laagdrempelige en luchtige avond"

Ranjith en Djamilla

Geadopteerd uit Sri Lanka / Heel mooi om te voelen hoeveel respect, begrip, maar ook humor er deze avond was!

"Wij zijn Ranjith en Djamilla, beiden geadopteerd uit Sri Lanka. Via Facebook kwamen we bij het initiatief van Dorien uit. De avond was heel laagdrempelig en gemoedelijk. Dorien had een leuk spel bedacht waar vragen aan waren gekoppeld. We kregen hierdoor allemaal de ruimte om een vraag te beantwoorden en leerden elkaar op een creatieve manier beter kennen. Het ijs was hierdoor al snel gebroken. Dorien zorgde voor een veilige sfeer en benoemde ook dat alles vrijblijvend was. We moesten alleen beantwoorden wat we kwijt wilden en doen waar wij ons goed bij voelden. Wij gingen blanco en zonder verwachtingen naar deze ontmoetingsavond. Het was heel bijzonder om alle verhalen te horen en te merken hoe snel de groep connecties maakte. Leuk dat de deelnemers van de groep vanuit verschillende steden/dorpen in het land kwamen om aanwezig te zijn. Heel mooi om te voelen hoeveel respect, begrip, maar ook humor er op deze avond gecreëerd kon worden. Voor ons is dit zeker voor herhaling vatbaar. Dankjewel voor het organiseren en onze complimenten voor Dorien, voor het waarborgen van een toch heel kwetsbaar iets dat adoptie heet en alles wat dit met zich mee brengt".

Schrijf je nu in voor de gratis ontmoetingsavond!