WegWijs Gesprek

WegWijs Gesprek

Schermafbeelding 2022-10-18 om 12.50.33

Gratis WegWijs gesprek

Heb jij dat ook wel eens? Dat je in je dagelijkse leven geconfronteerd wordt met het feit dat je geadopteerd bent?

Op Moederdag bijvoorbeeld, als jij je afvraagt of jouw biologische moeder wel aan je denkt. Als je naar een t.v. programma kijkt waarin gesproken wordt over adoptie. Als je naar muziek luistert die je doet denken aan jouw geboorteland. Als je jarig bent of je aankomstdag viert. Zo zijn er veel gebeurtenissen die ervoor kunnen zorgen dat je even uit balans raakt en de grip op het leven kwijtraakt.

Op zo’n moment is het fijn om even te sparren met iemand die je snapt, zonder al te veel gedoe of verplichtingen. Gewoon, iemand die naar je luistert en er voor je is, zonder oordeel. Iemand die weer richting geeft aan alle wirwar van gevoelens en emoties waar jij in verstrikt zit.

Ik ben er voor jou!

Ben jij nog geen klant bij mij, maar vind je het gewoon fijn om even te sparren of een vraag te stellen over iets waar je zelf niet helemaal uitkomt?  Dan nodig ik je van harte uit voor een gratis en geheel vrijblijvend WegWijs gesprek van een half uur ter waarde van 59 euro.

Ik begrijp als geen ander dat de problematiek rondom adoptie dusdanig complex kan zijn dat je probleem niet in 30 minuten opgelost is. Maar ik kan je wel tips en advies geven die ervoor zorgen dat jij voldoende houvast hebt om weer op eigen kracht verder te kunnen.

Meld je dus snel aan!

Nadat jouw aanmelding via onderstaand contactformulier is binnengekomen, stuur ik je een korte online vragenlijst toe. Daarmee kan ik me alvast goed voorbereiden op ons gesprek. Samen plannen we een datum en tijdstip waarop het online gesprek plaatsvindt.

Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten!

Meld je nu aan voor de gratis WegWijs gesprek!