- Losse sessie -

- Losse sessie -

poppies-1378167_1920

Waarom een losse sessie?
Voel je de behoefte om even met iemand te praten? Gewoon om stoom af te blazen, je gedachten te ordenen of nieuwe inzichten te krijgen zodat jij weer in beweging kan komen?

Heb je al helder waarom je vastloopt in het dagelijks leven, wat je concreet zou willen veranderen en kun en wil je hier zelfstandig aan werken? Heb je een opfrisser nodig of wil je datgene wat je geleerd hebt in een eerder traject weer even terugpakken?

Dan is een losse sessie prima geschikt voor jou!

Wanneer niet?
Als je op zoek bent naar blijvende veranderingen met een grote impact zijn losse sessies niet de oplossing. Persoonlijke groei heeft namelijk tijd nodig en veranderingen vinden niet van de ene op de andere dag plaats.

Is dit wel wat je zoekt, adviseer ik je te kiezen voor het individuele traject of groepstraject.

Meer informatie over het individuele traject, met vele extra's zoals een uniek werkboek en een ontspanningsmassage!

Meer informatie over het groepstraject, waarin jij samen met andere geadopteerden thema's gaat onderzoeken die nauw verbonden zijn met adoptie.

Wat mag je verwachten bij een losse sessie?

support-2355701_1920

betrokken

priscilla-du-preez-ELnxUDFs6ec-unsplash

luisterend oor

De reis naar je oorsprong

inzichten

Tijdens de sessie bied ik jou een luisterend oor en krijg je alle ruimte om jouw verhaal te vertellen of je vragen te stellen. Samen gaan we op zoek naar de reden waarom jij op dat moment even vastloopt en geef ik je handvatten zodat jij weer op eigen kracht verder kunt.

Zit je even niet zo goed in je vel en wil je daar over praten?

Neem dan via onderstaande knop contact met me op.

Ik ben er voor je!

Anoniem

"Ik bewandel mijn pad weer en de rust die mij dat geeft is ongekend"

"Dorien is een warme en betrokken vrouw. Ze straalt rust en vertrouwen uit. Ik bewandel mijn pad weer en de rust die mij dat geeft is ongekend."

Losse sessie
90 euro
  • Individuele sessie van 75 minuten in mijn praktijk in Weert.
  • Professionele begeleiding van een ervaringsdeskundige!

 

Psychosociale therapie valt onder de aanvullende verzekering. De hoogte van de vergoeding is verschillend per zorgverzekeraar en hangt af van de polis die je hebt afgesloten. Soms kun je via het vitaliteitsbudget of ontwikkelbudget van je werkgever therapie vergoedt krijgen.

Tarief is vrijgesteld van btw.