Praktijk Rootz > Nieuws > Adoptie > Ook jij verdient het om te stralen!

Ook jij verdient het om te stralen!

  • Opmerkingen: 0
  • Geplaatst door: Praktijk Rootz

Een aantal maanden geleden werd ik uitgenodigd om deel te nemen aan het Powervrouw Event 2019 in Weert. Mijn eerste gedachte was: Ik? Een powervrouw? Waarom zouden ze mij vragen? Twee foto-shoots, styling en make-up, een catwalk training, het podium op in het theater en dan ook nog iets over jezelf vertellen? Dat paste helemaal niet bij mij. De onzekerheid en nervositeit sloegen toe.

Maar toen ik de omschrijving van een powervrouw las herkende ik me daarin.

“Je bent ambitieus met een unieke visie en hebt lef om jouw eigen toekomst te bepalen. Je volgt jouw ondernemersdroom. Je hebt succes en soms ook niet. Je bent gevallen en … weer opgestaan. Jij gaat door waar anderen afhaken. Je probeert, leert, lanceert ideeën. Met steeds weer een ervaring rijker. Je bent een ondernemer”.

Ik trok mijn stoute schoenen aan en gaf me op samen met 20 andere power-ladies. Wat een fantastisch, inspirerend avontuur is het geworden! Ik heb gelachen, me onzeker gevoeld, een traan gelaten, mijn grenzen verlegd, maar vooral genoten en gestraald. Voor één keer ben ik volledig uit mijn comfort zone gestapt door in de spotlights te gaan staan. Doodeng, maar wat ben ik daardoor gegroeid!

Durf jij ook volledig uit je comfort zone te stappen door eens iets heel anders te doen? Je zult merken dat dit een positief effect heeft op je persoonlijke groei, dat je leert je grenzen te verleggen en dat je zelfvertrouwen groeit. Ook jij ben een powervrouw of powerman en verdient het om in de spotlights te staan en te stralen!