spring-276014_1920-1024x651

Ervaar de kracht van de natuur en haal je BinnensteBuiten.
De natuur is rustgevend en maakt je meer ontspannen. Je ervaart meer rust en ruimte in je hoofd waardoor je je beter kunt concentreren, vrijer en helderder kunt nadenken en makkelijker beslissingen kunt nemen. Door te wandelen komen je gedachten en gevoelens in beweging waardoor je beter afstand kunt nemen van je dagelijkse beslommeringen. Daardoor wordt het makkelijker om dingen los te laten.

Wist je dat door te bewegen er stoffen in je lichaam aangemaakt worden die een blijer en positiever gevoel geven? Daarnaast werkt de natuur stressverlagend en nemen angstige en depressieve gevoelens af waardoor je je zowel fysiek als mentaal energieker zult gaan voelen.

De natuur als spiegel
Op 5 minuten wandelen van de praktijk liggen de Tungelerwallen, een bosgebied dat afgewisseld wordt met stuifzand en heide. Een fijne plek waar je echt één kunt zijn met de natuur.

Tijdens de wandeling wordt er niet alleen gewandeld en gepraat. De natuur wordt steeds gebruikt als symbool voor jouw innerlijke processen. Dat doen we door er soms letterlijk bij stil te staan. Wat heeft een T-splitsing jou te vertellen? Welke richting ga je uit? Wat zegt een obstakel op de weg jou? Wat symboliseert deze belemmering en hoe ga jij er in het dagelijks leven mee om? Misschien durf je het zelfs aan om van de gebaande paden af te gaan en een compleet nieuwe weg in te slaan.

Geniet jij ook zo van de natuur en wil je liever niet binnen zitten?

Laat het me weten, dan loop ik met je mee!

BinnensteBuiten