In je Kracht!

Schermafbeelding 2020-02-18 om 14.51.04

In verband met het coronavirus zal deze dag verplaatst worden naar een later tijdstip. Hou de website en social media in de gaten voor nieuwe data.

 

In je Kracht! dag

Thema: in verbinding met jezelf

Doe jij niet meer de dingen waar je echt gelukkig van wordt? Overkomt het leven jou en word je meegesleurd door omstandigheden? Of bepalen keuzes van anderen wie jij wordt en waar je naar toegaat? Haal meer uit jezelf en word weer regisseur van je eigen leven!

De In je Kracht!-dag staat in het teken van het in verbinding komen met jezelf, het loslaten van overtuigingen of belemmerende gedachten die jou niet meer dienen, waardoor jij keuzes gaat maken die bij je passen.

Door middel van theorie, ontspanningsoefeningen, creatieve opdrachten en waardevolle tips ga je leren weer de verbinding met jezelf te maken en zo de regie over je eigen leven terug te krijgen.

Wil jij ervaren hoe het voelt om meer in je kracht te staan, meld je dan vandaag nog aan voor deze inspirerende dag op 18 april 2020!

De In je Kracht! dag wordt begeleid door Mascha Coolen, lifecoach en Dorien van de Wouw, psychosociaal therapeut en coach.

We stellen ons graag even kort aan je voor.

Dorien: bevlogen, rustig, inlevend, ondernemend en avontuurlijk, altijd op zoek naar het verhaal achter de mens, authentiek

Mascha: betrokken, enthousiast, verbindend, heeft altijd een luisterend oor, geïnteresseerd

 

Praktische informatie:

  • We starten de dag om 09.30 uur en eindigen rond 16.00 uur. Verse koffie en thee staat al vanaf 09.00 uur voor je klaar.
  • De locatie: Praktijk Rootz, Zoomweg 55, 6006 TW  Weert
  • Er is voldoende parkeergelegenheid. De praktijk is wat moeilijker met het openbaar vervoer te bereiken. Mocht dit toch je enige vervoermiddel zijn geef het dan aan op het inschrijfformulier, dan kijken we samen naar een oplossing.
  • Omdat we het belangrijk vinden alle deelnemers voldoende aandacht te geven hebben we besloten de groep klein te houden. Het maximum aantal deelnemers is daarom 6 personen.
  • Dieetwensen graag doorgeven bij inschrijving.
  • De uiterlijke inschrijfdatum voor deze inspirerende dag is 4 april 2020.
  • Na inschrijving krijg je automatisch een ontvangstbevestiging. Bij voldoende deelnemers (minimaal 4 personen) gaat de workshop door en ontvang je de definitieve bevestiging en factuur.
  • Voor alle voorwaarden van deze workshop  klik hier.

 

Mochten er vragen zijn bel of mail ons gerust.

Jouw investering is 95,00 euro inclusief koffie, thee, heerlijke lunch en versnaperingen.

Schrijf je nu in voor de In je Kracht! dag. Doe dit uiterlijk 4 april want vol = vol.


Workshop In je Kracht! dag