spring

Ontdekken
Ga met me mee op avontuur in de natuur en ontdek hoe jij het beste uit jezelf kunt halen.

  • Vind je het makkelijker om te praten als je wandelt?
  • Wil je niet een hele sessie tussen 4 muren zitten?
  • Zit je niet goed in je vel, maar weet je niet zo goed waar het aan ligt?
  • Wil je af van je sombere stemming en weer genieten van het leven?
  • Ren je jezelf voorbij door je overvolle agenda?
  • Wil je ontdekken wat jouw passies en talenten zijn?
  • Wil je in beweging komen, maar zit je vastgeroest …

Ervaar dan de kracht van de natuur
De natuur is rustgevend en maakt je meer ontspannen. Je ervaart meer rust en ruimte in je hoofd waardoor je je beter kunt concentreren, vrijer en helderder kunt nadenken en makkelijker beslissingen kunt nemen.

Door te wandelen komen je gedachten en gevoelens in beweging. Je zult beter afstand kunnen nemen van je dagelijkse beslommeringen. Daardoor wordt het makkelijker om dingen los te laten.

Wist je dat door te bewegen er stoffen in je lichaam aangemaakt worden die een blijer en positiever gevoel geven. Daarnaast werkt de natuur stressverlagend en nemen angstige en depressieve gevoelens af waardoor je je zowel fysiek als mentaal energieker zult gaan voelen.

Wandel
Praktijk Rootz - werkvormen

De natuur als spiegel
Op 5 minuten wandelen van de praktijk liggen de Tungelerwallen, een bosgebied dat afgewisseld wordt met stuifzand en heide. Een fijne plek waar je echt één kunt zijn met de natuur.

Tijdens de wandeling wordt er niet alleen gewandeld en gepraat. De natuur wordt steeds gebruikt als symbool voor jouw innerlijke processen. Dat doen we door er soms letterlijk bij stil te staan. Wat heeft een T-splitsing jou te vertellen? Welke richting ga je uit? Wat zegt een obstakel op de weg jou? Wat symboliseert deze belemmering en hoe ga jij er in het dagelijks leven mee om? Misschien durf je het zelfs aan om van de gebaande paden af te gaan en een compleet nieuwe weg in te slaan.

Geniet jij ook zo van de natuur?

Trek dan je stoute schoenen aan en neem via onderstaande knop contact met me op!

Dan loop ik met je mee!